Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dooomi nika Eliasz norwegia Kasia Kowalska RafałTDW (3389 niezalogowanych)
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
He he ...Gabriel dobry jesteś, byłem na wielu forach ale związku z moim zainteresowaniami motorsportem, ale takiego ASa, nie spotkałem. Poczytałem sobie Twoje wpisy, szok, nie jestem przyzwyczajony delikatnie mówiąc do takiego traktowania forumowiczów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Narvik pasuję?
Projekt na 6 miesięcy jeśli wszystko ok przedłużenie.
Gabriel 175 na start wystarczy?
Konstrukcje drewniane, pełna technologia. Norweska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OTOLA1920 napisał:
He he ...Gabriel dobry jesteś, byłem na wielu forach ale związku z moim zainteresowaniami motorsportem, ale takiego ASa, nie spotkałem. Poczytałem sobie Twoje wpisy, szok, nie jestem przyzwyczajony delikatnie mówiąc do takiego traktowania forumowiczów.
Twoje wycieczki po tamtych Forach ... to zainteresowania osób z zasobnym Portfelem , którzy z nudów szukają Innych wrażeń niż praca na Papu ...
---
To Forum i jemu podobne nie tylko Norweskie , to z reguły twarda walka na Emigracji , gdzie w przedbiegach , trzeba dać jasną informację iż jak Pytający jest głupszy od Pedała Rowerowego , to ląduje na ulicy , lub przydworcowym trawniku , w Oslo dla ćpunów ...!!! .
---
Mnie życie , Nauczyło Jasnych i klarownych wypowiedzi , w Bibułkę to dzieci w Liceum owijali bułeczkę ...
---
Ja dostawałem Pajdę z salcefiksem owiniętą w Trybunę Ludu i było wyśmienicie i syto ...
---
Dlatego i teraz jestem Również prostolinijny w wypowiedziach do mniej lub bardziej Znajomych w Moim Otoczeniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
M G
(Wieszcz)
Wiking
gabriel napisał:
[b]MASZ studia Huju pierdolony ... !!![/quote]

Chuju pisze się przez "ceha" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
P.J. napisał:
Narvik pasuję?
Projekt na 6 miesięcy jeśli wszystko ok przedłużenie.
Gabriel 175 na start wystarczy?
Konstrukcje drewniane, pełna technologia. Norweska

O Ile to Nie jest żadna Podpucha to czemu Nie ...
---
Problem jednak jest , Natury Honorowej ...
---
Już podpisałem umowę na projekt , na trzy tygodnie ... !!!
od 25-Lutego ... i trzeba Ją uczciwie zrealizować ... .
---
Ponadto stawka przykrótka ... niemniej , mniemam iże można będzie negocjować .
---
Lekki wyciąg z Obecnej Umowy :

- Avtal timepris ................. 175, + 7,- pr time i bortetillegg .
- Eventuelle tillegg ............ 190,- pr dag i diet .
- Eventuell bonus .............. Ja
- Utgiftsdekning ................ Ja Evt. satser:
--------------------------------------------------------------------------------

---
Fakt jest taki iż Narvik Mnie Osobiście Kusi ...
Miałbym blisko do Domu w Mojej Wiosce ...
---
Ponadto Tu na Południu jest atmosfera Napięta , wśród Rodaków na Budowach ! .
A Ja już pracuję z Norgami i mam podobne podejście do systemu .
---
Niemniej PROSZĘ BARDZO , jestem jak najbardziej , otwarty na Propozycję .
Proszę przesłać więcej szczegółów na >Priva<
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wieszcz napisał: Chuju pisze się przez "ceha" ...
GŁĄB jesteś do potęgi Entej ... ! .
Skoro tak piszesz , to i takim Kimś Pewnie i Jesteś ... Ha ... ha ... ha ... .
---
Ja wiem dobrze , jak się dane nazwy własne , Pisze .
---
Napisałem HUJ i napisałem Dobrze ... a tobie zachodzić w główkę , dlaczego tak a nie Inaczej ...
---
Zajrzyj GŁĘBOKO W GOOGLE , to może i znajdziesz , coś ciekawego na tenże temat .
---
Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
Gabriel napisze Ci bo trochę spokojniej się wypowiadasz...wszystko rozumiem, ale tragizujesz, walka to jest na dalekim wschodzie. Dla innych tu jest spokój...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OTOLA1920 napisał:
Gabriel napisze Ci bo trochę spokojniej się wypowiadasz...wszystko rozumiem, ale tragizujesz, walka to jest na dalekim wschodzie. Dla innych tu jest spokój...
To Tylko Twój Punkt Widzenia na poszczególne sprawy Tego Padołu zwanego Ziemia ...
---
Zawsze wypowiadam się spokojnie , a to że używam różnej Formy pisanego wyrazu jest tylko następstwem MOJEJ ZABAWY SŁOWEM pisanym ...
---
Taka drobna Fobia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
RENATA KUTA
(OTOLA1920)
Wiking
to baw się słowem pisanym bez obelg i przekleństw, tak jak ja, nawet nie zauważyłeś tego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
gabriel napisał:
2013 napisał:Czy dociera do ciebie tepaku ze ciesle,zbrojarze ,stolarze ,blacharze,murarze musza miec wyksztalcenie kierunkowe aby aplikowac na stanowisko,w moim przypadku skonczylem szkole budowlana o kierunku murarz-tynkarz a to ze po ogolniakach pracuja w w/w zawodach to inna historia
LUDZIE ... mili ... skąd się biorą ... takie ...Mundre ... Przygłupy ...? no do kurwy nędzy skąd !!!? .
---
Weź ciulu , przeczytaj Moje posty jeszcze raz , a może i trzy razy ... najlepiej 10 razy ... tylko powoli słowo po słowie zdanie o zdaniu .!!! .
---
Może wtedy załapiesz o kim pisałem i dlaczego .
---
INACZEJ won do wykopu aliensie , jebać ... jak głupi niedouczony robol ...
---
Niemniej czekam na Przeprosiny i to na Tym Forum I w Tym Temacie , inaczej WON STĄD ... !!! .

ty sieroto obrzygana sam przeczytaj swoje fioletowe wypociny,barani lbie musisz wiedziec ze norki maja fagbrev,svenbrev i masterbrev w przeciwienstwie do ciebie hanysie pierdolony,widze ze z ciebie to taki fachuwiec ja z pizdy gwozdz,ogarnij sie ciolku jebany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok